Biografi om Alexander, Hispano-Roman Gladiator (VIII)

Biografi om Alexander, Hispano-Roman Gladiator (VIII)

Hej igen alla, mina gladiatorer, ursäkta mig igen för att jag tog så lång tid att skriva, men ni känner det liv och rörelse jag har med mitt nya märke inom kläder, kosttillskott, gym etc., men det viktiga är att här är jag igen. I den senaste biografin berättade jag lite om mitt liv i kasernen, för låt oss fortsätta berättelsen:

Som sagt, bodybuilding har kommit långt de senaste åren. I mina kaserner fanns en bodybuilder-pojke och när du såg vad pojken äter (kokta ägg) ser du vad han gjorde:
En dag, när jag rengjorde duschar med de nya anläggningarna som konditionerade rekryterna efter att ha svärtat flaggan, såg jag att det fanns en vattentemperaturregulator (perfekt för matlagning lol) och om jag var tvungen att stanna i kasernen av skälet utanför (några köksservice) varav många gjordes i mitt företag, jag tog ägg från vilka en civil kock som var där gav mig och gav mig det jag bad om. Bodybuilding magasinerna var coola, han sa att han inte tränade eftersom de hade sagt till honom att om han slutade göra det skulle han bli fet och hans kött skulle falla (detta kommer att låta för många) den frasen var mytisk på den tiden, och jag tror att även i dag lyssnar jag fortfarande.

http://3.bp.blogspot.com/-Luu7wAdQSEA/USYMiXJnWnI/AAAAAAAAAfA/yNB4op8EVrs/s1600/IMG-20130221-WA0002.jpg

Jag, jag tog maten mycket på allvar, du kan tro mig, jag tog mina lådor när jag såg den äldre följeslagaren med sina matsaker plus vad han såg i tidningarna, också jag lärde mig att göra mig vitt ris, pasta, potatis. .. saker som någon vet men att jag, som min mamma gjorde allt för mig, det kom en tid då han sa till mig, varför ät han så här? att för att göra måltiderna så intetsägande, om hon gjorde det bättre för mig. Jag litade inte på hennes måltider, jag tog det på allvar, för mig som om det var mina ”religion” och för mig är det det.

LÄSA  Muskuleringskurs - fem nödvändiga tips

jag märkte det ”mamma” när jag gjorde det smakade det rikare, smakligare, sa hon ”Nej” men wow! Jag fångade hennes claaaaro som hällde lite olja, salt och allt krydda … som alla mamma och mer under de åren som de tror och skulle tro att hon inte matar mig. Det är så att jag, du förstår, när jag var på ledighet och sov hemma när jag var veteran när jag kom tillbaka nästa dag gick jag med ryggsäcken upp (grillad kyckling, kokt sula, pasta, ris, potatis …) vi går ett arsenal. Tack och lov att de under de åren började ta ut något ”frostig” typ som inte är som nu när du går till ”mercadona” och det finns allt för oss. Jag har tänkt att ägaren är en kroppsbyggare hehe eller att han gillar vår sport.
Med ryggsäcken som jag nämnde tidigare lyckades jag under de dagar jag var tvungen att stanna och vad jag inte hade som ägg, jag kom dit (kom ihåg att laga mat). Sedan i utbildning såg jag efter livet som jag kunde, ibland var jag tvungen att tillbringa mer än några dagar i avskildhet, eftersom det på sitt sätt är ett fängelse, ja, man kan inte komma in på en plats med frihet att lämna och komma in (ett fängelse för mig).

Hur som helst, när jag kunde smyga in i ”Häftigt” officerare # 39; gym och om inte också, för jag hittade en axel till vilken jag lägger vikten av några betongblock som jag hittade i verkstaden och tog den till gymmet med officerens tillstånd som hade en hobby. Det jag inte förstod var varför jag aldrig såg kroppsbyggandepojken i dessa gym som jag använde när jag stannade i kasernen … Jag kommer att berätta om jag såg honom igen eller inte … tills nästa gladiatorer !! 

LÄSA  Katabolism och anabolism i muskelutveckling