Hallon ketoner – är de bra för viktminskning

Hallon ketoner - är de bra för viktminskning

Om du behöver gå ner i vikt är du inte ensam. Problemet är att konventionella metoder för fettförlust eller kaloriförlust är så svåra att uppskattningsvis 85% av människor inte lyckas. Men oroa dig inte, du behöver inte vara en del av dessa nummer. Lyckligtvis finns det fler och bättre alternativ varje dag som hallonketoner.

Hallon ketoner sägs orsaka fett i cellerna att bryta ner mer effektivt, vilket hjälper din kropp att fälla snabbare fett. Adiponektinnivåer påstås också öka . Adiponectin är ett hormon som fungerar direkt i regleringen av ämnesomsättningen.

Mer allmänt, hallon ketoner är den förening som ger hallon sin distinkta doft. Vissa människor (och deras studier) hävdar dock att det också erbjuder hälsa fördelar , Inklusive viktförlustfördelar .

Hallon keton kosttillskott har vunnit popularitet i hälsosam mat scen som ett viktminskning stöd. Läs vidare när vi pratar om användning av hallonketoner liksom andra funktioner.

Användning av hallonketoner

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-1.jpg

Tillverkare av hälsosamma livsmedel och kosttillskott hävdar att hallon ketoner kan förbättra hälsan , men forskningen bakom dessa hälsopåståenden är fortfarande begränsad.

Nedan kommer vi att diskutera några potentiella användningar av hallonketoner och förklara vetenskapen bakom varje användning.

Viktminskning

Vissa tror att hallon ketoner hjälper till viktminskning. Enligt webbplatsen www.cetonadeframbuesa.net/  ” denna kemikalie har egenskapen att öka muskelmassan, så den kan vara lämplig för personer som utövar kroppsbyggande, eftersom den påskyndar ämnesomsättningen och orsakar en termogen effekt .” Detta innebär att kroppstemperaturen stiger , också höja mängden förbrända kalorier. Vad gör det möjligt att eliminera mer fett.

Andra användningsområden

Det har också diskuterats mycket om hallonketonernas egenskaper för:

  • Leversjukdom . Resultaten av a 2012 djurstudie föreslår att hallonketoner kunde minska risken för denna sjukdom hos gnagare som konsumerade en fettrik diet i ovannämnda studier.
  • Inflammation . Att äta hallon kan bidra till att minska kronisk inflammation, vilket experter tror spelar en roll i utvecklingen av många hälsotillstånd.
  • Skönhet . Att applicera hallon ketonvätska i hårbotten stimulerar tillväxten och stoppar hösten.
LÄSA  Stängde av ett bodybuilding-mästerskap efter den massiva övergången av dess deltagare

Bieffekter

https://acuatrolados.com/wp-content/uploads/2020/01/cetonas-de-frambuesa-2.jpg

Vissa resultat i studier av ketoner kan orsaka biverkningar ungefär som andra kosttillskott. Dessa kan inkludera: sömnlöshet eller högt blodtryck.

Personer som överväger att använda hallonketoner bör se en läkare först . Att prata med en läkare innan du tar hallonketoner är särskilt viktigt, särskilt för personer som:

  • Har ett medicinskt tillstånd
  • De tar receptbelagda läkemedel
  • Ta växtbaserade kosttillskott
  • Gravida eller ammande kvinnor bör vara särskilt skeptiska till ketoner.

Barn ska inte ta kosttillskott för att gå ner i vikt.⚠

Dos

Personer som vill prova ketoner i lägre doser än vanliga kosttillskott kan prova äter stora mängder hallon. Färska hallon innehåller ketoner i sitt naturliga tillstånd, inte syntetiska ketoner. De är också i allmänhet säkra, även om att äta stora mängder frukt kan orsaka diarré eller andra magbesvär hos vissa människor.