Muskler och mer! Den näringsblogg som sticker ut mest på nätet!

Muskler och mer

Välkommen till Muscle And More! Den näringsblogg som sticker ut mest på nätet!

Vi är en blogg som syftar till att hjälpa och informera människor som vill ändra sin image. Att visa att det inte är svårt att upprätthålla ett hälsosamt liv. För närvarande och på grund av den dagliga livsrytmen kan vi inte alltid fokusera på att göra saker och ting med MusculoYmás … det här är över! Följ våra råd och ta hand om dig själv som aldrig tidigare!

Vet du vad du ska äta efter träningen?

Många amatörer i bodybuilding värld har en dålig vana eller okunnighet om att inte äta mat efter deras träningspass. 

http://2.bp.blogspot.com/-ptzzkx1bzQw/TzUsjUbSkwI/AAAAAAAAAeQ/cnXToGc4YC0/s200/manzana-post-entreno.jpgMånga av er tänker, ” Jag har redan en proteinshake som näringssubstitut efter träningen . ”

Men behöver du verkligen det? Vet du vilket giftigt avfall du filtrerar genom levern? Hur vet du att du inte prioriterar tillskott mer än mat? Detta är frågor som enligt min erfarenhet de flesta anhängare av denna sport inte är medvetna om. För att vår komplettering ska fungera 100% måste vi först korrigera och tillfredsställa alla våra näringsbehov naturligt. Endast på det här sättet får vi ut mesta möjliga av vår sporttillägg.

Låt oss nu föreställa oss en värld utan komplettering. Där vårt bidrag när vi bygger en muskulös kropp beror på rätt diet, adekvat träning och resten som krävs för att återhämta sig. Tre väsentliga faktorer för muskelutveckling. 

Vi måste komma ihåg skyldigheten att äta korrekt i slutet av vår idrottsutövning. Vår återhämtning och muskeltillväxt kommer att bero på det.

Under träningen lider våra muskelfibrer små mikrobrott som ett resultat av ansträngningen. Vilket då måste återvinnas för deras efterföljande ökning av muskelstorlek.

LÄSA  Scoutar förbereder 60 års kroppsbyggande

Om vårt mål är att uppnå en kropp som är formad, vårdad, hård, symmetrisk och med kvalitetsmuskelmassa, har vi eller är ”tvingade” att göra saker och tänka själv.

Låt oss inte svajas av falska gymnastiska messias som tror att de har de tio buden från ”bli stark.”

 

http://1.bp.blogspot.com/-19HQQqrZakQ/TzUs1jMo5jI/AAAAAAAAAeg/wLFGdpgqa58/s320/Alimentacion+Post+Entrenamiento.jpg

Låt # 39; s stoppa falska gataämnen och göra saker korrekt och med kunskap.

http://1.bp.blogspot.com/-znwwU2v4s14/TzUtH9TgmZI/AAAAAAAAAeo/DDDVmchAdZ4/s320/post-entreno2.jpgNär vi tränar går kroppen in katabolism , det vill säga energilagren töms, muskelfibrerna förstörs och vi tappar också vatten. Att äta efter träning är viktigt eftersom vår kropp är mer mottaglig för att samla in och lagra energi för återhämtningsprocessen.

Det är tillrådligt att inte tillåta mer än en och en halv timme att äta efter träningen , eftersom fram till dess är det när man inser att kroppen snabbt tar upp näringsämnen. Därför känner vi vid många tillfällen, särskilt om träningen har varit intensiv, en brutal känsla av hunger, eftersom vår kropp ropar till oss att fylla energitankarna nu och då är det bäst att assimilera dem.

De äta stunder efter träning kommer att involvera att ha mer energi tillgängligt för oss när vi går till nästa träning och att återhämta sig före grundläggande om vi letar efter är prestanda. Vi kommer också att förkorta den perioden med trötthet där vi känner oss mycket trötta efter träningen. Insättningar av glykogen och arrangemang av aminosyror i blod kommer att vara nycklarna till bättre återhämtning, vilket blir bra om vi planera vår kost efter träning.

Maten att äta efter träningen kommer att bli annorlunda beroende på vad vi har gjort: kardiovaskulär, vikter, lagsporter, kroppsbyggande … men du ska inte missa bra hydratisering baserat på vatten, proteinmat såsom som kött, tonfisk eller kalkon och mat rik på kolhydrater som bröd eller pasta. Särskilt om vi har gjort hjärt-kärl måste vi också ta hand om antioxidanter , som vi tar från frukt, grönsaker eller nötter.

LÄSA  Hallon ketoner - är de bra för viktminskning

Med dessa enkla instruktioner kommer vi att kunna öka vår muskelmassa på ett korrekt och naturligt sätt. Att konsumera näringsämnen och antioxidanter när vår kropp behöver det, att uppnå vår önskade kropp är en fråga om tid och engagemang.