Schwarzenegger: Trump är en terminator, han vill avsluta framsteg och framtid

Schwarzenegger

Schwarzenegger: ”Trump är en terminator, han vill avsluta framsteg och framtid”

Skådespelaren, affärsmannen, kroppsbyggaren och före detta republikansk guvernör i Kalifornien, Arnold Schwarzenegger, bekräftar att Donald Trump ”är en terminator” eftersom han enligt en intervju med Efe vill avsluta miljölagarna i den nordamerikanska staten och ”avsluta alla framsteg och med alla slags hopp för framtiden ”.

Skådespelaren är i Barcelona (Nordöstra Spanien) för Arnold Classic Europe, ett bodybuilding- och fitnessmästerskap som äger rum i helgen.

Schwarzenegger är en stark försvarare av miljön och besvärar världsledare för sin brist på ”vilja och tarmer” att möta den nuvarande klimatkrisen.
Trots sin republikanska anslutning kritiserar Schwarzenegger (Thal, Österrike, 1947) Trump, som nyligen har återkallat ett federalt tillstånd som tillät Kalifornien att ha sina egna standarder mot förorenande utsläpp: ”Vi måste bli av med det så snart som möjligt ”, Mening.

”Det han gör är kriminellt!” Utropar Schwarzenegger, som förutom att ångra Trump # 39; s beslut att tvinga Kalifornien att sänka sina föroreningsgränser, kritiserar också den federala miljöpolitiken: ”Det blir av med miljöförordningar och lagar som godkändes av de tidigare presidenterna ”.

Den tidigare guvernören säger att Kalifornien # 39; s ”hårda miljölagar”, som har minskat förorenande gasutsläpp och ökat förnybar energi, är en ”exempel på framgång” för alla.

Den anser att de inte är oförenliga med ekonomisk tillväxt, eftersom staten för närvarande är den femte ekonomiska makten i världen bakom USA, Kina, Japan och Tyskland.

”De politiserar problemet och säger att det är en fråga om vänster eller höger. Det är nonsens ”, hygrar skådespelaren, som berömmer mobiliseringarna till förmån för klimatet för unga människor från hela världen, som han förutspår kommer att drabbas“ de många misstag som görs nu ”.

LÄSA  Tribulus Terrestris och dess effekter på muskelbyggnad

”De gamla män som skapade detta problem kommer att dö om 30 eller 40 år, men dessa barn kommer att ärva en skruvad planet,” betonar han.

Den tidigare guvernören är mycket kritisk mot världsledare för att inte agera som ”sanna offentliga anställda” och ”gör inget”, fastän ”befolkningen ber att vidta åtgärder mot föroreningar.”

Enligt Schwarzenegger, politikerna ”fastnar i sina ideologier, de ljuger, de uppfyller inte sina löften, de fuskar och de suger till oljebolagen.”

Förutom att marknadsföra Arnold Classic Europe har Schwarzenegger marknadsfört sin senaste film “Terminator: Dark Destiny” i Barcelona, ​​den sjätte delen i denna fiktiva serie om mänskliga androider programmerade för att döda människor.

”Jag är väldigt stolt över henne, jag tycker att vi har gjort ett fantastiskt jobb,” han understryker om sin nya film.

Den tidigare guvernören har erkänt sin kärlek till Barcelona och Spanien, där denna idrottsevenemang har hållits för nionde året, och försäkrar att han skulle ”kärlek” en film till.

“Jag gjorde redan en på åttiotalet, # 39; Conan the Barbarian # 39 ;, men det skulle vara bra att göra en annan. Platserna är fantastiska, de har mycket att erbjuda ”, kommenterar den populära skådespelaren.

I sitt försvar av a ”hälsosam planet”, hävdar skådespelaren hans ”fitness rörelse”, som han under några dagar har tagit till Barcelona för att främja hälsosamma vanor och hävda att sporten är inkluderande.

“Vid kroppsbyggnad och viktlyftning väger en börda densamma oavsett om du är rik eller fattig, ung eller gammal, muslimsk, katolsk eller judisk; det är bra med sport, alla är lika ”, avslutar han.EFE