Scoutar förbereder 60 års kroppsbyggande

Scoutar förbereder 60 års kroppsbyggande

 

https://www.elsoldesalamanca.com.mx/local/2jezom-anuncian.jpg/alternates/LANDSCAPE_768/ANUNCIAN.JPG

De meddelar grupper av Scouts Salamanca, 60-årsjubileumet och de tänker avslöja en staty som skulle ha placerats i Colonia Bellavista. 

Salamanca, Gto; Grundarna av Scout Groups i Salamanca möts för att fira 60 års bodybuilding i Salamanca, de tänker placera en hyllestaty och har förberett olika aktiviteter för att höja namnet på dessa grupper som föddes till följd av översvämningarna på 1950-talet .

När jag besöker El Sol de Salamanas nyhetsrum, Ernesto Amaya Alfaro, David Rendón Alfaro och Oliverio García Nieto, tillkännagav den serie aktiviteter som ska genomföras, samtidigt som de avslöjade önskan att placera en bild som återspeglar skulptur i Salamanca, till Dessa grupper har gått med och har för avsikt att skaffa pengar.

När de beskriver aktiviteterna påpekar de att de i augusti i år kommer de att hålla en logotävling för firandet, sedan i september, lotten bland vänner, för att få pengar för byggandet av monumentet till Scouting i Salamanca och en middag som har kallats ”ost, bröd och vin”.

I oktober månad presenterades ett teaterstycke, i november, möjlig presentation av universitetet i Guanajuato-symfonin, och i december, erkännandeprisen till Scout-troppsledare från Salamanca.

För januari månad 2019.-Kantonment (läger i stugor) av tidigare scouts
i källorna till San José Michoacán, i mars månad, en familj promenad till vattenfallen i Tamazopo SLP I maj månad den fotografiska utställningen av Old Scout-evenemang och för juni månad invigningen av Scouting Monument, en jubileum eld, som kommer att delta av grupper av tidigare scouts, och en galadansmiddag kommer att erbjudas.

LÄSA  Gå ner i vikt omedelbart: Förlora fett och få muskler