Tacfit Commando Review – För- och nackdelarna med Scott Sonnons program

Tacfit Commando Review - För- och nackdelarna med Scott Sonnons program

Tacfit Commando Review – För- och nackdelarna med Scott Sonnon # 39; s program

Tacfit Commando av Scott Sonnon är ett omtyckt träningsprogram för kroppsvikt. I denna Tacfit Commando-granskning tittar vi på den här showen och ser vad fördelarna och nackdelarna med Scott Sonnon # 39; s produkt är.

Tacfit Commando-översikt – Vad är det egentligen?

Tacfit Commando Body Weight Training Program är ett mycket innovativt system utvecklat av en av världens mest erkända hälsoexperter, Scott Sonnon. I stället för att fokusera på den estetiska delen av kroppsbyggande som bara tjänar till att förbättra utseendet, men inte kroppens nuvarande kondition, arbetar Scott Sonnon med att utveckla övningar som kan öka rörelsefriheten och öka funktionell styrka samtidigt. .

Scott Sonnon erbjuder två versioner för sitt Tacfit-kommandoprogram: baspaketet och deluxe-paketet. Sammanfattningsvis är här komponenterna i varje paket:

Grundpaketet innehåller:

1. Handbok för kort mandat

2. Målkalendern

3. Informativt didaktiskt bibliotek om filmens mål

4. Lösningsåterställningstekniker från Ops Exclusive Video Clip Series

Deluxe-paketet inkluderar:

1. Uppföljningssimuleringsfilmer

2. Snabb återhämtning och andningshemligheter för specifika operationer

3. Den plan för dietisk beredning

4. The Warriors Recept eBook

5. Nedladdningsbar DVD ”på fältet”

Låt nu tala om några av de professionella och nackdelarna med detta program:

Tacfit Commando-översikt – För- och nackdelarna

De professionella

Det tar bara lite tid

På Tacfit Commando behöver du bara cirka 30 minuter av din tid att träna. Soldater har inte mycket tid att koppla av, de har strikta scheman att följa, så 30 minuter om dagen är allt du behöver.

LÄSA  Muskler och mer! Den näringsblogg som sticker ut mest på nätet!

Kan göras var som helst utan specialutrustning

På Tacfit Commando finns det inget behov av att använda någon utrustning för att maximera fördelarna med detta program.

Omfattande program av en fitness expert

Det finns ingen tvekan om att Scott Sonnon är en expert på området. Scott har varit runt hörnet och har tränat många militära enheter för att förbereda sig för strid. Du måste vara en expert för att utbilda huvudenheterna i den israeliska armén och killen är inte ens en israelisk, vilket gör honom ännu mer otrolig.

Full återbetalningsgaranti på 60 dagar

Programmet stöds av en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti, och om du inte är helt nöjd, får du # 39;

Nackdelarna

Några hårda övningar

Några av övningarna i Scott Sonnon-programmet är mycket svåra att göra. Du kan ha svårt att upprepa några av dem. Det kommer att ta tid att komma in i rytmen i den här showen, så tänk på det när du får det och tar dig tid.

Inte för ”modell” syften

Denna träning fokuserar på serien av träningssystem för kroppsvikt, medan dess huvudsakliga mål är att få din kropps funktionella styrka. Om ditt huvudmål är att få önskad fettförlust på nolltid eller att bygga din kropp som en manlig modell är detta program inte för dig. Det är inte exakt en bluff, men något du borde veta.

Deluxe-paketet är mycket bättre än grundpaketet

Scott Sonnon Warriors Recipes and Dietary Guidelines-delen är endast tillgängliga i Tacfit Commando Deluxe-paketet. Enligt min mening borde de också ha inkluderats i grundpaketet, eftersom de är mycket viktiga.

Tacfit Commando-översikt – Backside Line

I grundläggande är Scott Sonnon # 39; s Tacfit Commando ett mycket komplett och unikt program som hjälper dig att föra din kropp och själ till nivån av elitkämpar, specialoperationsstyrkor, sälar och dolda spioner.

LÄSA  Scoutar förbereder 60 års kroppsbyggande

Kom dock ihåg att detta program inte är lämpligt för kroppsbyggare och kräver lite tid att behärska. Jag hoppas att denna recension av Tacfit Commando har varit till hjälp för dig, allt bäst!